Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ

Το σύνολο των εκπροσώπων της δημοκρατικής ολιγαρχίας, αφού τα έκαναν θάλασσα,κοινώς τα σκάτωσαν,σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου πανικοβάλλονται στην ιδέα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να κοιτάξουν κατάματα τους οργισμένους από την αδικία πολίτες και να απολογηθούν για τα αναίσχυντα πεπραγμένα τους, γι' αυτό τώρα,θέλουν να εμφανιστούν ως σωτήρες του πολύπαθου τόπου.
 Έτσι,απλά,ξεδιάντροπα,αναίσθητα και κυνικά με όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους προσδιορίζουν αναφέρονται σε ευθύνες,πατριωτισμούς,σύνεση και απαιτούν από τους εξαθλιωμένους και τη φτωχολογιά να δείξουν κατανόηση.Οι χορτάτοι διατάζουν τους πεινασμένους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.
 Υποχρεώνουν τους συνταξιούχους  να ζήσουν με 300 ευρώ, τους μισθωτούς με 600-700 και οι ίδιοι όχι μόνο δε δέχονται την παραμικρή απώλεια των αποδοχών τους, αλλά αυξάνουν τα εισοδήματά τους(αναφορά στις αποδοχές τους γίνεται στο συγκεκριμένο μπλόγκ''Η λιτότητα των ''βολευτών'')Οι μπουκωμένοι βουτυρομπεμπέδες αναγκάζουν τους άλλους να ζήσουν χωρίς προοπτική και ελπίδα.
 Νοιάζονται τάχα για τις στρατιές των ανέργων που οι ίδιοι δημιούργησαν και ταυτόχρονα η παράνομη, η καθόλου νόμιμη τρικομματική-αίσχος συγκυβέρνηση στοχεύει να υπογράψει ''μνημόσυνα'' για μαζικές απολύσεις στο δημόσιο τομέα.
 Για να αλλάξουμε τον κόσμο πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τους εαυτούς μας.Επομένως για να είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς αυτά που προτείνουν στον κοσμάκη πρέπει πρώτα να τα πράξουν οι ίδιοι στους εαυτούς τους και στις οικογένειές τους.Ας μην ζήσουν με 500 ευρώ όπως εμείς οι παρακατιανοί αλλά με 1000 . Ας πληρώσουν τα μισά από τα χαράτσια που πληρώνουμε εμείς οι ΄΄ελεεινοί'' και ΄΄τιποτένιοι΄΄ Ας απολύσουν πρώτα τους δικούς τους ας...και στη συνέχεια βλέπουμε.
 Βέβαια το θράσος των καλοταϊσμένων δεν περιορίζεται μόνο στη μείωση των μισθών αλλά οι επίθεση συνεχίζεται μέσω των αυξήσεων του Φ.Π.Α της αύξησης της φορολογίας κ.τ.λ.
 Αυτά τα απίστευτα και εξοργιστικά που συμβαίνουν γύρω μας μόνο στην κοινωνία του Ελλαδιστάν μπορούν να συμβούν.Αναφέρονται οι άπληστοι σε ανταγωνιστικότητα και ενώ οι μισθοί μειώθηκαν δραστικά ,έπιασαν πάτο δηλαδή, οι τιμές των προϊόντων όχι μόνο δε μειώθηκαν,όπως απαιτεί η αρχή του ανταγωνισμού, αλλά έφτασαν στα ύψη και συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και δεν ξέρω που θα φτάσουν, μια απλή ματιά να ρίξει κάποιος στα σουπερ μπορεί να το διαπιστώσει μόνος του.
Τώρα που ο κλοιός σφίγγει  επικίνδυνα για όλους υποστηρίζουν οι υποκριτές ότι δε γνωρίζουν το περιεχόμενο του ''μνημόσυνου''και τέτοια που φυσικά μόνο αυτοί μπορούν να τα κάνουν και να τα πουν. Με το ένα χέρι οι παλιάτσοι μουντζώνουν αυτά που υπόγραψαν και με το άλλο ψηφίζουν χειρότερα.Σκέφτονται δηλαδή να συναινέσουν στο διορισμό από την ΕΕ γκουλάιτερ και κομισάριων για να επιτηρούν τα δημοσιονομικά στοιχεία και γιατί τάχα δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.Αυτό σημαίνει ότι οι γκουλάιτερ θα μπορούν να ασκούν βέτο στις δημόσιες δαπάνες αν δε συνάδουν με τους στόχους των τοκογλύφων.Τίθεται ως προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του χρέους έναντι των εσωτερικών αναγκών, άκουσον-άκουσον.  
 Δεν πρέπει να παραλείψω αναφορά στην δημοσιογραφική και διανοούμενη αλητεία που στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτυχημένα εμπράκτως κατακάθια της κοινωνίας μόνο και μόνο για να μαζέψουν ψίχουλα ή για να γλείψουν κανένα κόκαλο. Πώς και πώς περιμένουν προγράμματα του ΕΣΠΑ και να χρηματοδοτήσει ο λαός για άλλη μια φορά τους παλιόγυφτους τραπεζίτες.Για όλους αυτούς τους πρόστυχους έγραψε ο Βάρναλης:<<Και συ,τσούλα των δήμιων, επιστήμη, της αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα, και συ, πρόστυχη πένα και ψοφίμι, του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα>>
 ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ